enda

Trin Hjortkjær Thomsen

Producer. Født 26/11 1991. Uddannet cand.soc. i Management of Creative Business Processes og har en bachelorgrad i Film- og Medievidenskab samt studeret på Tisch School of the Arts, hvorfra hun producerede to afgangsfilm i 2013.

Trin har produceret serierne DNA (2019) og Vild Sommer (2018) for TV 2, associate produceret serien Gidseltagningen (2017) samt produceret en række kortfilm, heriblandt den Robert-nominerede Næste Stop (2018).

Trin har været ansat ved SAM Productions og Meta Film og har siden 2017 været fastansat som producer i Nordisk Film Production
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Producer Tv-serie
Til vi falder 2019 Producerassistent DK/Spillefilm
Næste stop 2018 Producer DK/Kort fiktion
Gidseltagningen 2017 Associate producer Tv-serie
Sorgenfri 2016 2. instruktørassistent, Producerassistent, 2. unit DK/Spillefilm
På høje tid 2015 Producer DK/Kort fiktion
Ung mands dans 2014 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.