enda

Trine Frandsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kys, kærlighed og kroner 1998 Kostumer DK/Kort fiktion
Wolfgang 1997 Kostumer DK/Kort fiktion
Barbara 1997 Påklæder DK/Spillefilm
Café Hector 1996 Kostumer DK/Kort fiktion
Krystalbarnet 1996 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Kostumeassistent DK/Kort fiktion
Prinsen af Jylland 1994 Kostumier U/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.