enda

Trine Heidegaard

Producer.


Trine Heidegaard har gennem årene produceret en række animationsfilm. Blandt disse kan nævnes "Terkel i knibe" (2004), som vandt flere priser og siden er blevet en dansk animationsklassiker, "Rejsen til Saturn" (2008), "Ronal Barbaren" (2011) og "Den utrolige historie om den kæmpestore pære" (2017), der er baseret på Jakob Martin Strids børnebog af samme navn.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ternet ninja 2018 Producer DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Producer DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Producer DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Animationssupervisor DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Producer (animation) DK/Kort fiktion
Peddersen og Findus: Glemligheder 2009 Co-producer U/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Producer DK/Spillefilm
Peddersen & Findus 3 - Nissemaskinen 2005 Producer U/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.