enda

Trine Kjestrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Friheden 2018 Postproducer Tv-serie
Rita 3 2015 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Tommy 2010 Producer (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Min avatar og mig 2010 Producer (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Broderskab 2010 Produktionssupervisor (postproduktion) DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Anna Pihl 2006 Produktionskoordinator (postproduktion) Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.