enda

Troels Faber

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Moussa Diallo - manden og musikken 2015 Grafik DK/Dokumentarfilm
Rest 2013 Executive producer DK/Kort fiktion
Aske i munden 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Bang Shitty Bang Bang 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
The Forest 2011 Producer DK/Kort fiktion
Bastarden 2010 Produktion DK/Kort fiktion
Beast 2009 Producer DK/Kort fiktion
MollyCam 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det sorte hul 2005 Produktion, Producer DK/Kort fiktion
Blaffer 2004 Medvirkende, Produktionsassistent DK/Kort fiktion
pianissimo 2004 Produktion, Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Backtracker 2004 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Henning 2004 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Me: The Musical 2003 Produktion, Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Me - The Musical 2003 Producer, Stillfotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.