enda
Person

Troels Fløe Kristensen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Idioten 2023 Lyddesigner DK/Spillefilm
Spionerne bag Skærmen 2023 Lyd Tv-dokumentar
Flugten til Privatskolen 2022 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Roller Girls Beirut 2021 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Ingen skal sove 2020 Lyddesigner DK/Spillefilm
Undtagelsen 2020 B-tonemester DK/Spillefilm
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
De sindssygt farlige 2019 Lydmix Dokumentarserie
Guds bedste børn 2019 Lydefterarbejde Dokumentarserie
Mysteriet om Pedal-Ove 2019 Lydmix Tv-dokumentar
Daginstitutioner bag facaden 2019 Lydmix Dokumentarserie
Justitsmord 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Drabet uden lig (oversigt) 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Lejemorderen 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Skæbnemødet 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Kronvidnerne 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Varevognen 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Beviset 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Danmark 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Gælden 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Good Favour 2017 ADR mixer DK/Spillefilm
A Tribute to J.J. Abrams 2013 Lydmix DK/Kort fiktion
3000 meter 2012 Lyd, Musik DK/Kort fiktion
Marco Macaco 2012 Lydassistent DK/Spillefilm