enda

Trond Høvik

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kjære Lisa 2011 Lisas far U/Kort fiktion
Magnetisørens femte vinter 1999 Vidne DK/Spillefilm
Barbara 1997 Gabriel DK/Spillefilm
Postbudet der vidste for meget 1997 Sæther U/Spillefilm
Mendel 1997 Missionær U/Spillefilm
Hamsun 1996 Journalist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.