enda

Ulrik Cold

(1939 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Til døden os skiller 2007 Sagkyndig (opera) DK/Spillefilm
Strings 2004 The One Stringed DK/Spillefilm
Kammesjukker 2003 Clas DK/Kort fiktion
Forbudt for børn 1998 Gud DK/Spillefilm
Mulan 1998 1. stamfader U/Spillefilm
Lykkefanten 1997 Medvirkende DK/Kort fiktion
Riget II 1997 Speak til introduktion DK/Spillefilm
Bamses julerejse 1996 Julemand Tv-serie
Riget 1994 Speak DK/Spillefilm
Tang - bønder i havet 1989 Speaker DK/Dokumentarfilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Boris Maskinovitsch DK/Spillefilm
Troubadouren 1977 Bas Tv-film
Tryllefløjten 1974 Medvirkende Tv-film
Jullerup Færgeby 1974 Stemme Tv-serie
Don Juan 1973 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.