enda

Ulver Skuli Abildgaard

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollektivet 2016 Preben DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Inn-keeper DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Journalist Tv-serie
Lykke 2011 Medvirkende Tv-serie
Hvor kragerne vender 2008 Åge DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Gunnar Tv-serie
Plan B 2002 Katias far Tv-serie
Her i nærheden 2000 Kunde DK/Spillefilm
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Prædikant Tv-serie
Bryggeren 1996 Christen Christensen Tv-serie
Hjem til fem 1995 Ulrik Tv-serie
Eva 1994 Medvirkende Tv-film
Lykkelige Jim 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gøngehøvdingen 1992 Jokum, gønge Tv-serie
Y som Yrsa 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Landsbyen 1991 Inkassator, ven af Michael Tv-serie
Bare løgn! 1991 Karsten, hendes far DK/Kort fiktion
Dr. Dip 1990 Pelle Tv-serie
Ugeavisen 1990 John Magnus Tv-serie
Hvor der er vilje, er der vej 1986 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.