enda

Vera Farmiga

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Annabelle Comes Home 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Godzilla 2: King of Monsters 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste stop 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Nattens dæmoner 2 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Dommeren 2014 Samantha Powell U/Spillefilm
Nattens dæmoner 2013 Lorraine Warren U/Spillefilm
Safe House 2012 Catherine Linklater U/Spillefilm
Higher Ground 2011 Instruktion
Source code 2011 Colleen Goodwin U/Spillefilm
Up in the air 2009 Alex Goran U/Spillefilm
Running Scared 2006 Teresa Gazelle U/Spillefilm
Down to the Bone 2004 Irene U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.