enda

Vibeke Aagaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Livvagterne 2008 Statistkoordinator Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Rengøringskone Tv-serie
Krøniken 2004 Produktionsassistent Tv-serie
Rejseholdet 2000 Produktionsassistent Tv-serie
Edderkoppen 2000 Produktionssekretær Tv-serie
Dybt vand 1999 Medvirkende Tv-film
Madsen og co. 1996 Produktionssekretær Tv-serie
Mørklægning 1992 Produktionssekretær Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.