enda

Vibeke Dueholm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hodja fra Pjort 2018 Sultanens yndlingskone DK/Spillefilm
Filmen om Kaptajn Underhyler 2017 Fru Kadelle U/Spillefilm
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Frost 2013 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Sammys store eventyr 2 2012 Sally U/Spillefilm
Fortællingen om Rosa - en film med og om plejebørn 2011 Dialoginstruktør DK/Dokumentarfilm
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Happy feet 2 2011 Sanginstruktør U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Fuglen Pouls stemme DK/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Sanginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Space chimps 2008 Stemme U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Stemme U/Spillefilm
Yallahrup færgeby 2007 Dennis Tv-serie
Surf's up 2007 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Peter Pedal 2006 Stemme, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Stemme U/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Stemme, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Kirikou og de vilde dyr 2005 Stemme U/Spillefilm
Peter Plys og hafferlaffen 2005 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Daphne/Susan U/Spillefilm
Strings 2004 Woman at marketplace DK/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Stemme U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Finnekone Tv-serie
De frygtløse - The muuhvie 2004 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Pip U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Stemme U/Spillefilm
Grislings store eventyr 2003 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Svanen med trompeten 2001 Stemme U/Spillefilm
Spy Kids 2001 (Teri Hatcher), Sanginstruktør U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Ivy U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Stemme, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Drengen og jern-kæmpen 1999 Stemme U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Stemme U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Sanginstruktør, Sanginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Tarzan 1999 Sanginstruktør, Sanginstruktør U/Spillefilm
Mulan 1998 Dialoginstruktør, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Rasmus Klump bygger skib 1996 Dialoginstruktør DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Dialoginstruktør DK/Kort fiktion
Aladdin 1992 Stemme U/Spillefilm
Mumitrolden og hans venner 1992 Stemme U/Spillefilm
My little pony filmen 1986 Stemme U/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Instruktør (dansk version - 1997) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.