enda

Vicki Berlin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hodja fra Pjort 2018 Dialog DK/Spillefilm
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Stemme U/Spillefilm
Pingvinerne fra Madagascar 2014 Eva U/Spillefilm
Grusomme mig 2 2013 Lucy U/Spillefilm
De eventyrlige vogtere 2012 Tandfeen U/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Gitte Tv-serie
Arthurs julegaveræs 2011 Bryony U/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Supplerende dialog DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Ordfører for støttepartiet DK/Spillefilm
Bolt 2008 Mittens U/Spillefilm
Space chimps 2008 Luna U/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Effie U/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.