enda

Victor Marcussen

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 2 2014 Gunnar Tv-serie
MGP Missionen 2013 DR mand DK/Spillefilm
Tarok 2013 Dyrlæge Thomsen DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Lasses plejefar DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Alexander Tv-serie
Bølle-Bob 1998 Instruktion DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Censor i psykologi DK/Spillefilm
Altid om søndagen 1989 Rocker Tv-serie
Charly og Steffen 1979 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.