enda

Victor Skaarup

(1906 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Musepatruljen Bernard & Bianca 1977 Oversættelse U/Spillefilm
Robin Hood 1973 Oversættelse U/Spillefilm
Aristocats 1970 Oversættelse (1971-version) U/Spillefilm
Duellen 1962 Sangtekster DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Sangtekster U/Spillefilm
Hund og hund imellem 1960 Sangtekster (dansk version) U/Spillefilm
Tornerose 1959 Sangtekster (dansk version) U/Spillefilm
Andre folks børn 1958 Sangtekster DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Sangtekster DK/Spillefilm
Tre piger fra Jylland 1957 Sangtekster DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 Sangtekster DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Sangtekster DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Sangtekster DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Sangtekster DK/Spillefilm
Det store løb 1952 Sangtekster DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Sangtekster DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Sangtekster DK/Spillefilm
Fyrtøjet 1946 Sangtekster DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Manus DK/Spillefilm
Op med Humøret 1943 Musik DK/Spillefilm
Bambi 1942 Sangtekster (dansk version, 1970) U/Spillefilm
Dumbo 1941 Sangtekster U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.