enda
Person

Victor Skaarup

(1906 – 1991)

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Musepatruljen Bernard & Bianca 1977 Oversættelse U/Spillefilm
Robin Hood 1973 Oversættelse U/Spillefilm
Aristocats 1970 Oversættelse (1971-version) U/Spillefilm
Gensyn med Danmark 1964 Speaker DK/Dokumentarfilm
Duellen 1962 Sangtekster DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Sangtekster U/Spillefilm
Hund og hund imellem 1960 Sangtekster (dansk version) U/Spillefilm
Tornerose 1959 Sangtekster (dansk version) U/Spillefilm
Andre folks børn 1958 Sangtekster DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Sangtekster DK/Spillefilm
Tre piger fra Jylland 1957 Sangtekster DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 Sangtekster DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Sangtekster DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Sangtekster DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Sangtekster DK/Spillefilm
Det store løb 1952 Sangtekster DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Sangtekster DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Sangtekster DK/Spillefilm
Fyrtøjet 1946 Sangtekster DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Manus DK/Spillefilm
Op med Humøret 1943 Musik DK/Spillefilm
Bambi 1942 Sangtekster (dansk version, 1970) U/Spillefilm
Dumbo 1941 Sangtekster U/Spillefilm

Som John D. Jensen

Titel År Funktion Kategori
Musik År Film Funktion
Vi får solskin i morgen 2003 Villa Paranoia Tekstforfatter
Mor er den bedste i verden 1967 Mig og min lillebror Tekstforfatter
Is It Love? 1962 Duellen Tekstforfatter
Sorte Shara 1961 Sorte Shara Tekstforfatter
Tilicus 1961 Reptilicus Tekstforfatter
Tivoli night 1961 Reptilicus Tekstforfatter
Hej Mustafa 1960 Soldaterkammerater på vagt Tekstforfatter
En veninde så dejlig som du 1960 Soldaterkammerater på vagt Tekstforfatter
Soldaterkammerater (v/Kor) 1959 Soldaterkammerater rykker ud Tekstforfatter
Sangen fra Napoli 1958 Soldaterkammerater Tekstforfatter
Du er en usædvanlig dejlig pige 1958 Soldaterkammerater Tekstforfatter
Jeg ka'' ikke la'' vær'' 1958 Andre folks børn Tekstforfatter
Man sku'' altid bo på landet 1958 Andre folks børn Tekstforfatter
Ferie, ferie, ferie 1958 Andre folks børn Tekstforfatter
Når solen si''r godnat 1958 Andre folks børn Komponist
Soldaterkammerater 1958 Soldaterkammerater Tekstforfatter
Alle veje fører til kærlighed 1958 Soldaterkammerater Tekstforfatter
Soldier-Rock 1958 Soldaterkammerater Tekstforfatter
Tre piger fra Jylland 1957 Tre piger fra Jylland Tekstforfatter
Månen vil danse 1957 Far til fire og onkel Sofus Tekstforfatter
Ih, hvor skal vi lege 1957 Far til fire og onkel Sofus Tekstforfatter
Det er Texas swing 1957 Far til fire og onkel Sofus Tekstforfatter
Træd let 1957 Far til fire og onkel Sofus Tekstforfatter
Til julebal i Nisseland 1956 Far til fire i byen Tekstforfatter
Du er min øjesten 1956 Flintesønnerne Tekstforfatter
Når vi vugger i takt til musikken 1956 Flintesønnerne Tekstforfatter
Du er min øjesten 1956 Flintesønnerne Tekstforfatter
Splitte mine bramsejl 1956 Færgekroen Tekstforfatter
Jeg glemmer aldrig 1956 Færgekroen Tekstforfatter
I Færgekroen 1956 Færgekroen Tekstforfatter
Det var på Rundetårn 1955 Det var på Rundetårn Tekstforfatter
Will you give me love 1955 Det var på Rundetårn Tekstforfatter
Den hænger i mit øre 1955 Det var på Rundetårn Tekstforfatter
Vognen og jeg 1955 Det var på Rundetårn Tekstforfatter
Martine 1955 Tre finder en kro Tekstforfatter
Ud i det fri 1955 Tre finder en kro Tekstforfatter
Bummelum 1955 Far til fire på landet Tekstforfatter
Spil en polka, spillemand 1955 Far til fire på landet Tekstforfatter
Toner i Maaneskin 1954 Arvingen Tekstforfatter
Hej for dig og hej for mig 1954 Far til fire i sneen Komponist
Vi har sol, vi har sne og vi har ferie 1954 Far til fire i sneen Tekstforfatter
Jeg læser dine tanker 1954 Far til fire i sneen Tekstforfatter
Møllens melodi 1953 Den gamle mølle på Mols Tekstforfatter
Fløjt om kærlighed 1953 Fløjtespilleren Tekstforfatter
Hawaii-Lattervisen 1953 Fløjtespilleren Tekstforfatter
Pigelil 1952 Det store løb Tekstforfatter
Der venter een derhjemme 1952 Det store løb Tekstforfatter
Pigelil 1952 Det store løb Tekstforfatter
Ibrahim 1952 Det store løb Tekstforfatter
Jeg har min hest - (Jippih) 1951 Det gamle guld Tekstforfatter
Den gamle sti 1950 Mosekongen Tekstforfatter
På min færden gennem Verden 1946 Fyrtøjet Tekstforfatter
En rask Soldat 1946 Fyrtøjet Tekstforfatter
Som Fuglen i Buret 1946 Fyrtøjet Tekstforfatter
Skomagerdrengen 1946 Fyrtøjet Tekstforfatter
Vi drikker, vi drikker 1946 Fyrtøjet Tekstforfatter
Kom fald titte lille Ralle 1946 Fyrtøjet Tekstforfatter
Amerika 1946 Fyrtøjet Tekstforfatter
Det staar der i det gamle Eventyr 1943 Op med Humøret Tekstforfatter
En Pige uden lige 1943 En Pige uden Lige Tekstforfatter
Piger i regn 1937 Cocktail Tekstforfatter