enda

Violetta Wodnicki

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rene hjerter 2006 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Lad de små børn... 2004 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Timm & Gordon 2003 Berit Tv-film
Rembrandt 2003 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.