enda

Vladimir Pintchevski

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Olsen Banden på dybt vand 2013 Vladimir Rasputinovich DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Alexij Tv-serie
Livvagterne 2008 Lebedeu Tv-serie
The Monastery 2006 Stemme DK/Dokumentarfilm
Karrusel 1998 Taxachauffør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.