enda

Walter Hill

(1942 – )

Amerikansk instruktør. Også krediteret som Thomas Lee.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bullet to the Head 2012 Instruktion U/Spillefilm
Prometheus 2012 Producer U/Spillefilm
Aliens vs. Predator 2 2008 Producer U/Spillefilm
Broken Trail 2006 Instruktion Tv-serie
Alien vs. Predator 2004 Producer U/Spillefilm
Iceman 2002 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Alien - genopstandelsen 1997 Producer U/Spillefilm
Last man standing 1996 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
The getaway 1994 Manus U/Spillefilm
Geronimo - en amerikansk legende 1993 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Trespass 1992 Instruktion U/Spillefilm
Alien 3 1992 Manus, Producer U/Spillefilm
Nye 48 timer 1990 Instruktion U/Spillefilm
Smukke Johnny 1989 Instruktion U/Spillefilm
En russer rydder op i Chicago 1988 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Den beskidte bande 1987 Instruktion U/Spillefilm
Av min arv 1985 Instruktion U/Spillefilm
Blue City 1985 Manus, Produktion U/Spillefilm
Streets of Fire 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
48 timer 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Manøvre med døden 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Krigerne 1979 Instruktion U/Spillefilm
Alien - den 8. passager 1979 Manuskript, Produktion U/Spillefilm
I storbyens nat 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Med de bare næver 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Druknepølen 1974 Manus U/Spillefilm
Charmetyven 1973 Manus U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Manus U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Manus U/Spillefilm
Getaway - vild flugt 1972 Manus U/Spillefilm

Som Thomas Lee

Titel År Funktion Category
Supernova 2000 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.