enda

Wayne Wahrman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Winter's Tale 2014 Klip U/Spillefilm
Men in Black 3 2012 Klip U/Spillefilm
Milo på Mars 2011 Klip U/Spillefilm
The Day the Earth Stood Still 2008 Klip U/Spillefilm
I Am Legend 2007 Klip U/Spillefilm
All the King's Men 2006 Klipper U/Spillefilm
Constantine 2005 Klip U/Spillefilm
Charlie's Angels - uden hæmninger 2003 Klip U/Spillefilm
Time Machine 2002 Klip U/Spillefilm
U-571 2000 Klip U/Spillefilm
Charlie's Angels 2000 Klip U/Spillefilm
Civil Action 1998 Klip U/Spillefilm
Little Tree 1997 Klip U/Spillefilm
Kickboxer 1989 Klip U/Spillefilm
Knald i kanalen 1976 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.