enda

Wencke Hovet

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forbrydelsen III 2012 Focus puller Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Focus puller Tv-serie
Walter & Virginia 2006 Fotografassistent U/Spillefilm
Postkort fra Mars 2001 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Mendel 1997 Fotografassistent U/Spillefilm
Mørkets ø 1997 Fotografassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.