enda

William Villadsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heartless 1 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Viceværten 2012 Video-assistent DK/Spillefilm
Brainy 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Dyret 2011 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Vogn 347 2011 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Den sidste rejse 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.