enda

Wim Wenders

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Submergence 2017 Instruktion U/Spillefilm
Cathedrals Of Culture 2014 Instruktion
Kulturkatedraler: Berliner Philharmonien 2014 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
The Salt of the Earth 2014 Instruktion, Medvirkende, Stills U/Dokumentarfilm
Harry Dean Stanton: Partly fiction 2012 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Pina 2011 Instruktion, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
Mondo lux - Die Bilderwelten des Werner Schroeter 2011 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Don't come knocking 2005 Instruktion U/Spillefilm
Land of plenty 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Million Dollar Hotel 2000 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
The end of violence 1997 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Bag skyerne 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Die Gebrüder Skladanowsky 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Så fjern, så nær! 1993 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Til verdens ende 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Notebook on cities and clothes 1989 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Dokumentarfilm
Himlen over Berlin 1987 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Paris, Texas 1984 Instruktion U/Spillefilm
Menneskejagt i San Francisco 1982 Instruktion U/Spillefilm
Tingenes tilstand 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Room 666 1982 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Nick's film 1980 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Den amerikanske ven 1977 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Undervejs 1976 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Målmandens angst ved straffesparket 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.