enda

Wolfgang Reitherman

(1909 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Musepatruljen Bernard & Bianca 1977 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Robin Hood 1973 Instruktion U/Spillefilm
Aristocats 1970 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Junglebogen 1967 Instruktion U/Spillefilm
Da kongen var knægt 1963 Instruktion U/Spillefilm
Hund og hund imellem 1960 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.