enda

Yoram Globus

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Delta Force 2 1990 Producer U/Spillefilm
Helten 1989 Produktion U/Spillefilm
Salsa 1988 Producer U/Spillefilm
Powaqqatsi - livet i forvandling 1988 Executive producer U/Dokumentarfilm
Oberst Braddock 1988 Producer U/Spillefilm
Street smart 1987 Produktion U/Spillefilm
Forfulgt og forelsket 1987 Produktion U/Spillefilm
American Ninja 2 1987 Produktion U/Spillefilm
Dancers 1987 Produktion U/Spillefilm
Hanoi Hilton 1987 Produktion U/Spillefilm
Superman IV 1987 Producer U/Spillefilm
Masters of the Universe 1987 Producer U/Spillefilm
Hårde drenge danser ikke 1987 Producer U/Spillefilm
Det er bare business 1987 Executive producer U/Spillefilm
Duet for en 1986 Produktion U/Spillefilm
Allan Quartermain og jagten på den gyldne by 1986 Produktion U/Spillefilm
Firewalker 1986 Produktion U/Spillefilm
Invasion fra rummet 1986 Producer U/Spillefilm
Motorsavsmassakren 2 1986 Producer U/Spillefilm
Otello 1986 Producer U/Spillefilm
Over the Top 1986 Producer U/Spillefilm
Afpresning 1986 Producer U/Spillefilm
Ryggen mod muren 1986 Producer U/Spillefilm
Cobra - lovens stærke arm 1986 Producer U/Spillefilm
Delta Force 1986 Producer U/Spillefilm
En mand ser rødt 3 1985 Produktion U/Spillefilm
Camorra 1985 Produktion U/Spillefilm
Fool for love 1985 Producer U/Spillefilm
Invasion U.S.A 1985 Producer U/Spillefilm
Flugtekspressen 1985 Producer U/Spillefilm
Kong Salomons miner 1985 Producer U/Spillefilm
Farligt brændpunkt 1984 Produktion U/Spillefilm
Missing in action 1984 Produktion U/Spillefilm
Den skjulte hær 1984 Produktion U/Spillefilm
Love Streams 1984 Produktion U/Spillefilm
Voldens nøgne ansigt 1984 Produktion U/Spillefilm
Breakin' - the Street Dance 1984 Executive producer U/Spillefilm
Ekstase 1984 Executive producer U/Spillefilm
Mors lille morder 1984 Executive producer
Mata Hari - den forelskede spion 1984 Executive producer U/Spillefilm
Forsinket alibi 1984 Executive producer U/Spillefilm
Den onde lady 1983 Producent U/Spillefilm
Bare drenge 1982 Produktion U/Spillefilm
Nana 1982 Produktion U/Spillefilm
Varme basser 1982 Producer U/Spillefilm
Varmt tyggegummi 1981 Producer U/Spillefilm
Tykke i trøjen 1979 Produktion U/Spillefilm
Diamantkuppet 1975 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.