enda

Zette Philbert

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Norskov 2 2017 Chefrekvisitør Tv-serie
Norskov 1 2015 Chefrekvisitør Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Regi Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Regi Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Rekvisitør Tv-serie
Krummerne - så er det jul igen 2006 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.