enda

Zire Schucany

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Kunde i tøjbutik DK/Spillefilm
Nyforelsket 2017 Producer DK/Kort fiktion
Vidne 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Et familieforetagende 2017 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Vinterbrødre 2017 Producerassistent DK/Spillefilm
A Day with Dad 2016 Producer DK/Kort fiktion
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Producer DK/Kort fiktion
Nøgle hus spejl 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
9. april 2015 Juniorproducer DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Producer DK/Spillefilm
Krigen 2015 Juniorproducer DK/Spillefilm
Adils krig 2014 Producer DK/Kort fiktion
Kapgang 2014 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
Skytten 2013 Producerassistent DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Engle i sneen 2010 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.