enda

Zoë Saldana

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I Kill Giants 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Star Trek Beyond 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Guardians of the Galaxy 2014 Gamora U/Spillefilm
Infinitely Polar Bear 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Star Trek Into Darkness 2013 Uhura U/Spillefilm
Colombiana 2011 Cataleya U/Spillefilm
Avatar 3D - Special Edition 2009 Neytiri U/Spillefilm
Crossroads 2002 Kit U/Spillefilm
Center Stage 2000 Eva Rodriguez U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.