enda

Zooey Deschanel

(1980 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Trolls 2016 Stemme U/Spillefilm
The Driftless Area 2015 Medvirkende U/Spillefilm
500 Days of Summer 2009 Summer Finn U/Spillefilm
The Happening 2008 Alma Moore U/Spillefilm
Yes Man 2008 Allison U/Spillefilm
Surf's Up 2007 Lani Aliikai (org. version) U/Spillefilm
Så flyt dog! 2006 Kit U/Spillefilm
The new guy 2002 Nora U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.