enda

Aardman Animations

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
F for får - Bondens lamaer 2017 Produktionsselskab
Timmy Tid 2011 Produktionsselskab
Timmy-tid - Timmys jul 2011 Produktionsselskab U/Kort fiktion
F for får 2009 Produktionsselskab
Planet amok 4 2008 Produktionsselskab
Walter & Trofast - Det Er Liv Eller Brød 2008 Produktionsselskab
The surprise demise of Francis Cooper's mother 2008 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Et spørgsmål om liv eller brød 2008 Produktionsselskab U/Kort fiktion
The Pearce Sisters 2007 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Planet amok 1 2006 Produktionsselskab
Planet amok 2 2006 Produktionsselskab
Planet amok 3 2005 Produktionsselskab
Creature Comforts 2003 Produktionsselskab Tv-serie
Creature Comforts - Episode 7-13 2003 Produktionsselskab
Creature Comforts- Episode 1-6 2003 Produktionsselskab
Flugten fra hønsegården 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
På et hængende hår 1995 Produktionsselskab U/Kort fiktion
De ustyrlige teknobukser 1993 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.