enda

American Zoetrope

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The Bling Ring 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Twixt 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Somewhere 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Marie Antoinette 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Good Shepherd 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kinsey 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lost in Translation 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeepers creepers 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Legend of Suriyothai 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sleepy Hollow 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Virgin Suicides 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jack 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Don Juan Demarco 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mary Shelley's Frankenstein 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den hemmelige have 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dracula 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Aflytningen 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
THX 1138 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.