enda

The Animation Workshop

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Animals 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Deepness of the Fry 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vermine 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dråberne 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Whale Heart 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nachthexen 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Stellar 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Less than human 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dark dark woods 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cream 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mellem væggene 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bäckanäcken 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Shepherd 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Untamed 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ragnarok 2016 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Vagabond 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Parrot Away 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Grandmas Hero 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Reward - Tales of Alethrion 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Machine 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Wanderer 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Roommate Wanted Dead or Alive 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tsunami 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den store skøge og udyret 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fibers 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Once Upon a Candle 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Black Tape 2014 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Unimagined Friends 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Out of Bounds 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Interview 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Borislav 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Under the Fold 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Out of the Ordinary 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Porcelain 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Odd Sound Out 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Reward 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hollow Land 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Memoria 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Wing 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Slug invasion 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Glidende mavelandinger 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Space Stallions 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ride of Passage 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Load 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Væsen 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mighty Antlers 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Last Fall 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Salma 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Captain Awesome 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Saga of Biôrn 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Backwater Gospel 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Stop Mother Fucker 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dinorider 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Fox Sisters 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
They Came From Beyond the Sun 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Die flederoma 2010 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Vegeterrible 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Out of a Forest 2010 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
The guest 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
White tape 2010 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Elk Hair Caddis 2010 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Lumber Jack 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sheep! 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Katrine 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Trainbombing 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Drawpoker 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pig Me 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Leitmotif 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Project: Alpha 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Otto og Stella 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Girl and Robot 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fra Alaska til Kenya 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Office Noise 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bertram 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Roadkill 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sweet Dreams 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Teddy's Boy 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lost in the Forest 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fishing with Spinoza 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hum 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
What the Name Is 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dharma Dreameater 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
It Came From the West 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Paux de trois 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Darkness Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Abuela Grillo Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Vincerin Princess Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.