enda

Arnø Studio

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Bønderne i Kelantan 1976 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Solen bagved ... En film om blinde mennesker 1972 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Preben Hornung 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Professor Bengt Strömgren 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Glæden er jordens gæst i dag! 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flodhest 1967 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ti slips og et hjerte 1966 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kønssygdomme 1966 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Køkkenhaven i en dybfrosttid 1964 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dejlige Danmark 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dreamtrip to Denmark 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kai Nielsen 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pigen og skoene 1959 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Masser af post 1958 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Polio 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Orientering om det radioaktive nedfald fra brintbomben 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nye venner 1956 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Julemærket 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvem er De? 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En sælfangst i Nordgrønland 1955 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvor bjergene sejler 1955 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kærlighed på kredit 1955 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Flipperne 1955 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
4. maj 1955 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Faren ved lastning og losning 1955 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Samfundets yngste 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Forsvarsløse dyr 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk proteinproduktion 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sol, sommer og badevand 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flittige høns 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ballettens børn 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vores lille by 1954 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kun en 2-øre 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et nyt Grønland 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bindemekanismen i selvbinderen 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fugleliv i Danmark 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ikke film, men virkelighed 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.