enda

Arte France Cinéma

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Kindness of Strangers 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Square 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gett - sagen om Viviane Amsalem 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Miniyamba 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
London River 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vodka Lemon 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Da Otar rejste... 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Guddommelig indgriben 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
At være og at have 2002 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Tycoon 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Midt om sommeren 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Når mændene kommer hjem på ferie 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kippur 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Presque rien 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.