enda

Arte France Cinéma

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Kindness of Strangers 2019 Koproducent DK/Spillefilm
The Square 2017 Koproducent U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Koproducent DK/Spillefilm
Gett - sagen om Viviane Amsalem 2014 Koproducent U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Koproducent DK/Spillefilm
Miniyamba 2013 I samarbejde med DK/Kort fiktion
London River 2010 I samarbejde med U/Spillefilm
Vodka Lemon 2005 I samarbejde med U/Spillefilm
Da Otar rejste... 2003 I samarbejde med U/Spillefilm
Guddommelig indgriben 2002 I samarbejde med U/Spillefilm
At være og at have 2002 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Tycoon 2002 I samarbejde med U/Spillefilm
Freedogme 2001 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Presque rien 2000 Producent U/Spillefilm
Midt om sommeren 2000 Producent U/Spillefilm
Når mændene kommer hjem på ferie 2000 Producent U/Spillefilm
Kippur 2000 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.