enda

ASA Film Studio

I 1964 solgte Lau Lauritzen Jr. ASA til Sven Grønlykke, som videreførte selskabet under navnet ASA Film Studio. Bent Christensen var meddirektør og kunstnerisk leder. I 1971 blev studiet solgt til staten og kom til at hedde Det Danske Filmstudie.

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Farlige kys 1972 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigen Silke 1971 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Desertøren 1971 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Revolutionen i vandkanten 1971 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hej Stine! 1970 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tror De på hekse? 1969 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Candy 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frøken Julie 1970 1969 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sonja - 16 år 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Smil Emil 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Balladen om Carl-Henning 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bork havn 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det store bælt 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dage i min fars hus 1968 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De røde heste 1968 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fantasterne 1967 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kongens Enghave 1967 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En nat i august 1967 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ka' De li' østers? 1967 Produktionsselskab Tv-serie
Corny 1967 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Naboerne 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Utro 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.