enda
Selskab

ASA Film Studio

I 1964 solgte Lau Lauritzen Jr. ASA til Sven Grønlykke, som videreførte selskabet under navnet ASA Film Studio. Bent Christensen var meddirektør og kunstnerisk leder. I 1971 blev studiet solgt til staten og kom til at hedde Det Danske Filmstudie.

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Farlige kys 1972 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigen Silke 1971 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Desertøren 1971 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Revolutionen i vandkanten 1971 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hej Stine! 1970 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tror De på hekse? 1969 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Candy 1969 Producent DK/Eksperimentalfilm
Frøken Julie 1970 1969 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Sonja - 16 år 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Smil Emil 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Balladen om Carl-Henning 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bork havn 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det store bælt 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dage i min fars hus 1968 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De røde heste 1968 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fantasterne 1967 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kongens Enghave 1967 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En nat i august 1967 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ka'' De li'' østers? 1967 Produktionsselskab Tv-serie
Corny 1967 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Slambert 1966 Producent DK/Eksperimentalfilm
Naboerne 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Utro 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm