enda

ASA Filmudlejning

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Din for evigt 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skøre basser ved fronten 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Attentat 1980 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Firmaskovturen 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ta' det som en mand, frue 1975 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den kyske levemand 1974 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Dværgen 1974 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Solstik på badehotellet 1973 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Nu går den på Dagmar 1972 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det sidste skud 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et døgn med Ilse 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Desertøren 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det er nat med fru Knudsen 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skrækken har 1000 øjne 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sex en gros 1971 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Babysitterens rædselsnat 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hej Stine! 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Joe 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Oktoberdage 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Nøglen til Paradis 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ang.: Lone 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Jeg - et uhyre 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mordskab 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kameldamen 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kys til højre og venstre 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Balladen om Carl-Henning 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Drømmen om friheden 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Explosion 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kong Ødipus 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
De røde heste 1968 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Min bedstefar er en stok 1968 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Candy 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dage i min fars hus 1968 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Thomas er fredløs 1967 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Brødrene på Uglegaarden 1967 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den røde kappe 1967 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Gift 1966 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Giftsnogen 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Utro 1966 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Landmandsliv 1965 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Lemmys mærkelige eventyr 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stenbroens helte 1965 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Næsbygaards arving 1965 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Nordisk kvadrille 1965 Distributionsselskab Antologi
Sommerkrig 1965 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Kvindedyr 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
To 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Måske i morgen 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kampen om Næsbygaard 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sekstet 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Dronningens vagtmester 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Læderjakker 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den Travle elsker 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Himlens vovehalse 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Under Afrikas sol 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gudrun 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vi voksne 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sikke'n familie 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
For himlens skyld 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sømænd og svigermødre 1962 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Rikki og mændene 1962 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Der brænder en ild 1962 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Rebet om halsen 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det man kalder at elske 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Svinedrengen og Prinsessen på ærten 1962 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Kort er sommeren 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dilemma 1962 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Een blandt mange 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den hvide hingst 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Far til fire med fuld musik 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
En kvinde er en kvinde 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den grønne elevator 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Bødlen venter 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skyd på pianisten 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Panik i paradis 1960 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lola 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Paw 1959 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den ukendte nat 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Straffebataljon 999 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Far til fire og ulveungerne 1958 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Pigen og vandpytten 1958 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1958 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Spion 503 1958 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vildfaren ungdom 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helvedesbyen i Texas 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sønnen fra Amerika 1957 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lån mig din kone 1957 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hvad vil De ha'? 1956 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vi som går stjernevejen 1956 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den store gav-tyv 1956 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Far til fire i byen 1956 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ung leg 1956 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Gud skabte kvinden 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den kloge mand 1956 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Tre finder en kro 1955 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Far til fire på landet 1955 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Eventyr for to 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blændværk 1955 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Brød, kærlighed og jalousi 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Far til fire i sneen 1954 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den mand er farlig 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Brød, kærlighed og fantasi 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Solstik 1953 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det store løb 1952 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Husmandstøsen 1952 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Som sendt fra himlen 1951 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Min kone er uskyldig 1950 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den opvakte jomfru 1950 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De røde heste 1950 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Café Paradis 1950 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hr. Petit 1948 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Familien Swedenhielm 1947 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Naar Katten er ude 1947 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mani 1947 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Stjerneskud 1947 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Razzia 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg elsker en anden 1946 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Saa mødes vi hos Tove 1946 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De kloge og vi gale 1945 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De røde Enge 1945 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Klingende toner 1945 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ferd'nand paa Bjørnejagt 1945 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Affæren Birte 1945 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Frihed, Lighed og Louise 1944 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ferd'nand paa Fisketur 1944 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Teatertosset 1944 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Bedstemor gaar amok 1944 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mit liv er Musik 1944 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det ender med Bryllup 1943 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ebberød Bank 1943 Distributionsselskab DK/Spillefilm
En Pige uden Lige 1943 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Jeg mødte en Morder 1943 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mord i balletten 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvinde eller gorilla 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afsporet 1942 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De tre maaske fire 1939 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Gangster-hotel 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Intet er os helligt 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.