enda

AVEK

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Colombia in my Arms 2019 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Krigsfotografen 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Kærlighedsbarnet 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Veras magiske liv 2019 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Hjerter Dame 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
The Punk Voyage 2017 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Fanget i de fries land 2017 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Mother's Wish 2015 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Pixadores 2014 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
American Vagabond 2013 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Shadow of the Holy Book 2007 Med støtte fra U/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Jury Mention 2019 New York, DOC NYC Film Festival 2019 Kærlighedsbarnet
Gold Hugo 2019 Chicago International Film Festival 2019 Kærlighedsbarnet
Audience Award 2018 Malmö Nordisk Panorama 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Grand Prix 2018 Seoul, EBS International Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best International Film 2018 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best Documentary Award 2018 Docsbarcelona 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Documentary Academy Award 2018 Warszawa, Against Gravity 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
SOS-Kinderdörfer weltweit prize 2018 München Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
VIKTOR Main Competition International Doc 2018 München Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best Documentary Award 2018 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
McBaine lange dokumentarfilm pris 2018 San Francisco Int. Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
2nd Prize for Best Documentary 2018 Hong Kong International Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Golden Alexander Award 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
FIPRESCI Award best documentary 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Det Græske Parlaments Humanistiske Pris 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Dragon Award Best Nordic Documentary 2018 Göteborg International Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
IDFA First Apparance Award 2017 Amsterdam, IDFA 2017 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
NORDIC:DOX AWARD 2017 CPH:DOX 2017 Fanget i de fries land
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.