enda

Barok Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Disportrait 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En anderledes dreng 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pig country 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tankograd 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kim 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min svigerfar - Peter Zobel 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det arabiske initiativ 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jorden under mine fødder 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Duften af Beirut 2007 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Someone Like You 2007 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Mig og dig 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det vi ser 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Menneskenes land - min film om Grønland 2006 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
The Journals of Knud Rasmussen 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
At tegne 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min fars sind 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En gal, en elsker eller en poet 2005 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Sanne: et portræt af hele Danmarks rock-mama 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Urge 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rukov - på sporet af den tabte tid 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Silkevejen 2004 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rejsen på ophavet 2004 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Peter Laugesen - fire stemmer 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
This is Me Walking 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Regin Smidur 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Samlerne 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Manden der elskede Haugesund 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Moving North 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Natsværmer 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Glistrup 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Staceyann Chin - en Poetry Slammer 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix, bedste danske film 2007 Odense Internationale Film Festival 2007 Someone Like You
Special Pris 2005 Odense Internationale Film Festival 2005 Min fars sind
2. pris for bedste kortfilm 2005 Durham, Full Frame 2005 Rejsen på ophavet
Nomineret til Silver Wolf Award 2004 Amsterdam, IDFA 2004 Rejsen på ophavet
Speciel Omtale 2004 CPH:DOX 2004 Rejsen på ophavet
Special Prize of The Jury 2004 Odense Internationale Film Festival 2004 Samlerne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.