enda

BBC Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The White Crow 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Judy 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den dag på stranden 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dancer 2016 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
The Lady in the Van 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Scientology Movie 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
X+Y 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Testament of Youth 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min lejlighed i Paris 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Philomena 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den usynlige kvinde 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stumper og stykker 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Laksefiskeri i Yemen 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvad med Kevin? 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
360 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brighton Rock 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Edge of Darkness 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
In the Loop 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
West is West 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Damned United 2009 Produktionsselskab
Five Minutes of Heaven 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fish Tank 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Meerkats 2008 Produktionsselskab
Edge of Love 2008 Produktionsselskab
The Rain Horse 2008 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Scoop 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mrs. Henderson presents 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Mother 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sylvia 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Undervejs 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dirty Pretty Things 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Love is the devil - Studie til et portræt af Francis Bacon 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Face 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Twentyfourseven - Dagud&dagind 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jude 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
The van 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Priest 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
The snapper 1993 Produktionsselskab Tv-film
Kærlighed på kredit 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vidunderlige april 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Truly, madly, deeply 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dancin' thru the dark 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.