enda

Bent Barfod Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Bent Barfod på video 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hvem kom først - hønen eller ægget 1984 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Thors hammer 1983 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Midt i en overgang 1980 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pigen og stenen 1977 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Klip det ud i pap 1977 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Livet hænger i en strop 1976 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mennesker imellem 1975 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Barfod-Ballade 1972 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Afbetaling 1972 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rum 1972 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Solen er rød 1972 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Orfeus og Julie 1970 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Mixed double 1970 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Konen med æggene 1970 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vanddråben 1969 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
The Saints 1968 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Psychedille 1968 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Solen går ned 1968 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Drengen der gik ud i verden for at finde en løve at lege med 1967 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
K for klods 1967 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Forstyr ikke mine cirkler 1966 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Check 1965 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
ABC - staveleg i Afrika 1964 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Med lov skal bro bygges 1964 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ballet ballade 1962 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Boogie Woogie 1961 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Hjælp os 1961 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Forårs-Fredrik 1958 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Noget om Norden 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.