enda

Blenkov & Schønnemann Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Undercover 2016 Producent DK/Spillefilm
Bridgend 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Produktionsselskab Tv-serie
Player 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
2 piger 1 kage 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention - Cinematography 2015 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2015 Bridgend
Prix AQCC - Critics Award 2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Bridgend
Bedste Fotografering 2015 Cracow Matercard OFF Camera International Festival of Independent Cinema 2015 Bridgend
Best Actress 2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Bridgend
Best Cinematography 2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Bridgend
Best Editor 2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Bridgend
Special Mention, Debutantprisen 2015 Göteborg International Film Festival 2015 Bridgend
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.