enda

Clausen Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hovedløst begær 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Frihed på prøve 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Villa Paranoia 2004 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Slip hestene løs 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Kritikernes Pris 2007 Moscow Int. Film Festival 2007 Ledsaget udgang
Russ. Film Clubs Fed. Prize 2007 Moscow Int. Film Festival 2007 Ledsaget udgang
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.