enda

Copenhagen Film Company ApS

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Kampen om Grønland 2020 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Thea og den vilde flod 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hun synger 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mig og jøderiet 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Overvåget 2009 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.