enda

Cosmo Film Doc

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Side om side 2009 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Rastløs i paradis 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mumbai Disconnected 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fra Thailand til Thy 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fra Thy til Thailand 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Am I black enough for you 2008 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Aldrig som første gang 2008 Produktionsselskab
Jenter 2007 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Tal til mig 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gasolin' 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den hemmelige krig 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Prostitution bag sløret 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
I Danmark er jeg født 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lykketoft finale 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Karavanen 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Zezils verden 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Zezils Verden 2005 Produktionsselskab

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Honorable Mention 2009 Leipzig Festival for Documentary and Animation 2009 Side om side
Honorable Mention 2009 Reykjavik Nordisk Panorama 2009 Side om side
Grand Prix 2009 Odense Internationale Film Festival 2009 Side om side
Silver Wolf Nomination 2008 Amsterdam, IDFA 2008 Fra Thailand til Thy
Special Mention Danish DOX Award 2008 CPH:DOX 2008 Fra Thy til Thailand
Special Mention 2008 CPH:DOX 2008 Side om side
Audience Prize 2008 Odense Internationale Film Festival 2008 Fra Thailand til Thy
Årets GuldDok 2006 CPH:DOX 2006 Gasolin'
Bedste danske dokumentarfilm 2006 Odense Internationale Film Festival 2006 Gasolin'
Speciel Omtale 2005 Odense Internationale Film Festival 2005 I Danmark er jeg født
Bedste Kort Dokumentar Film 2005 Melbourne Film Festival 2005 Prostitution bag sløret
Den gyldne Drage 2005 Krakow Film Festival 2005 Prostitution bag sløret
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.