enda

Cruise-Wagner Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Death Race 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Minority Report 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Others 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mission: Impossible 2 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.