enda

Dagmar Distribution

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Hungerår 1980 Distributionsselskab Tv-film
Arven 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den tredje generation 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Landsbytøsen 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kærlighed på flugt 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det grønne værelse 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kniven i hovedet 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Uden bedøvelse 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tyskland i efteråret 1978 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Den alvorlige leg 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden der elskede kvinder 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jorden er flad 1977 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Opening Night 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Begærets dunkle mål 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kinesisk roulette 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Marmormanden 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Så gode venner var vi vist 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Xica da Silva 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
En lykkelig skilsmisse 1975 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mutter Küsters himmelfart 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hustruer 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skuespillernes rejse 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Satans yngel 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den romantiske englænderinde 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nummer to 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
En kvinde under indflydelse 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Efter ordre 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det forjættede land 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
112 kærlige dage 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Proffesor Rosini's tvungne ferie 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vildtets veje 1973 Distributionsselskab Tv-film
Borgerskabets diskrete charme 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Aguirre - den gale erobrer 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lærerinden fra São Bernardo 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Johnny got his gun 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ceremonien 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blanche 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Organismens mysterier 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Guderne og de døde 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klovnerne 1970 Distributionsselskab Tv-film
Edderkoppens strategi 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brudedrab 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ansigter 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
En tabt uskyld i Venedig 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dagens skønhed 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jordens salt 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.