enda

Danish Documentary Production

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Solutions 2021 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Apolonia, Apolonia 2020 Producent DK/Dokumentarfilm
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Producent Dokumentarserie
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Producent Dokumentarserie
I Walk 2020 Producent DK/Dokumentarfilm
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Producent Dokumentarserie
The Missing Films 2020 Producent DK/Dokumentarfilm
Little Galaxies 2020 Producent DK/Dokumentarfilm
The Cave 2019 Producent DK/Dokumentarfilm
Hunting for Hedonia 2019 Producent DK/Dokumentarfilm
Scoreskolen – Tre kærlighedshistorier fra Rusland 2019 Producent DK/Dokumentarfilm
Kærlighedsbarnet 2019 Producent DK/Dokumentarfilm
Imelda – den stenrige førstedame 2019 Koproducent U/Dokumentarfilm
Kirsebæreventyret 2019 Producent DK/Dokumentarfilm
Safari 2017 Koproducent U/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
Aquarela 2016 Producent DK/Dokumentarfilm
Amateurs in Space 2016 Producent DK/Dokumentarfilm
BUGS 2016 Producent DK/Dokumentarfilm
Mand falder 2015 Producent DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Producent DK/Dokumentarfilm
Slottet 2014 Producent DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Producent DK/Dokumentarfilm
Børnene på Putins losseplads 2014 Producent DK/Dokumentarfilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Producent DK/Dokumentarfilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Producent, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Producent DK/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Producent DK/Dokumentarfilm
Det gode liv 2011 Producent DK/Dokumentarfilm
Ballroom Dancer 2011 Producent DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Producent DK/Dokumentarfilm
Hjemmefronten - fjenden bag hækken 2010 Producent DK/Dokumentarfilm
Fever 2010 Producent DK/Dokumentarfilm
Cairo skrald 2009 Producent DK/Dokumentarfilm
Senseless Producent DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2020 Leuven, Docville 2020 The Cave
Special Jury Mention 2019 New York, DOC NYC Film Festival 2019 Kærlighedsbarnet
Gold Hugo 2019 Chicago International Film Festival 2019 Kærlighedsbarnet
Peoples Choice Award 2019 Toronto International Film Festival 2019 The Cave
Best International Feature Award 2015 Auckland, Documentary Edge Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Millenium Award for Bedste dokumentarfilm 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Mention 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
VIKTOR Main Competition International Doc 2015 München Documentary Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Nicholas School Environmental Award 2015 Durham, Full Frame 2015 Så meget godt i vente
Special Omtale, Internationale Jury 2015 ZagrebDox 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Jury Award 2014 Amsterdam, IDFA 2014 Børnene på Putins losseplads
Politikens Puplikumspris 2012 CPH:DOX 2012 En mors kamp for et normalt liv
Bedste nordiske dokumentarfilm 2012 Oulu Nordisk Panorama 2012 Ballroom Dancer
Special Mention 2012 Warszawa, Against Gravity 2012 Ballroom Dancer
Special Jury Mention 2012 New York Tribeca Film Festival 2012 Ballroom Dancer
Doc Alliance Award 2011 CPH:DOX 2011 Det gode liv
Best Documentary Award 2011 Karlovy Vary International Film Festival 2011 Det gode liv
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.