enda

Danish Documentary Production

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Kirsebæreventyret 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Women Two Steps in Front of Me 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Cave 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Missing Films 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jagten på lykken 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
I Walk 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En familie på flugt 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
School of Seduction 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Safari 2017 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Amateurs in Space 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
BUGS 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Aquarela 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mand falder 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børnene på Putins losseplads 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Slottet 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Kongens foged 2012 Produktionsselskab
Det gode liv 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ballroom Dancer 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hjemmefronten - fjenden bag hækken 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fever 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cairo skrald 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb Produktionsselskab

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best International Feature Award 2015 Auckland, Documentary Edge Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Millenium Award for Bedste dokumentarfilm 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Mention 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
VIKTOR Main Competition International Doc 2015 München Documentary Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Nicholas School Environmental Award 2015 Durham, Full Frame 2015 Så meget godt i vente
Special Omtale, Internationale Jury 2015 ZagrebDox 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Jury Award 2014 Amsterdam, IDFA 2014 Børnene på Putins losseplads
Politikens Puplikumspris 2012 CPH:DOX 2012 En mors kamp for et normalt liv
Bedste nordiske dokumentarfilm 2012 Oulu Nordisk Panorama 2012 Ballroom Dancer
Special Mention 2012 Warszawa, Against Gravity 2012 Ballroom Dancer
Special Jury Mention 2012 New York Tribeca Film Festival 2012 Ballroom Dancer
Doc Alliance Award 2011 CPH:DOX 2011 Det gode liv
Best Documentary Award 2011 Karlovy Vary International Film Festival 2011 Det gode liv
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.