enda

Danish Documentary Production

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Hunting for Hedonia 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
School of Seduction 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
I Walk 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
The Cave 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
En familie på flugt 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
Kirsebæreventyret 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
Safari 2017 Production company U/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Amateurs in Space 2016 Production company DK/Dokumentarfilm
BUGS 2016 Production company DK/Dokumentarfilm
Mand falder 2015 Production company DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Slottet 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Børnene på Putins losseplads 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Production company DK/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Production company DK/Dokumentarfilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Production company DK/Dokumentarfilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Production company DK/Dokumentarfilm
Kongens foged 2012 Production company
Det gode liv 2011 Production company DK/Dokumentarfilm
Ballroom Dancer 2011 Production company DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Production company DK/Dokumentarfilm
Hjemmefronten - fjenden bag hækken 2010 Production company DK/Dokumentarfilm
Fever 2010 Production company DK/Dokumentarfilm
Cairo skrald 2009 Production company DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 0 Production company

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best International Feature Award 2015 Auckland, Documentary Edge Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Millenium Award for Bedste dokumentarfilm 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Mention 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
VIKTOR Main Competition International Doc 2015 München Documentary Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Nicholas School Environmental Award 2015 Durham, Full Frame 2015 Så meget godt i vente
Special Omtale, Internationale Jury 2015 ZagrebDox 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Jury Award 2014 Amsterdam, IDFA 2014 Børnene på Putins losseplads
Politikens Puplikumspris 2012 CPH:DOX 2012 En mors kamp for et normalt liv
Bedste nordiske dokumentarfilm 2012 Oulu Nordisk Panorama 2012 Ballroom Dancer
Special Mention 2012 Warszawa, Against Gravity 2012 Ballroom Dancer
Special Jury Mention 2012 New York Tribeca Film Festival 2012 Ballroom Dancer
Doc Alliance Award 2011 CPH:DOX 2011 Det gode liv
Best Documentary Award 2011 Karlovy Vary International Film Festival 2011 Det gode liv
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.