enda

Danish Documentary Production

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Hunting for Hedonia 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
I Walk 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
The Cave 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
En familie på flugt 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
Kirsebæreventyret 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
Safari 2017 Production company U/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Amateurs in Space 2016 Production company DK/Dokumentarfilm
BUGS 2016 Production company DK/Dokumentarfilm
Mand falder 2015 Production company DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Slottet 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Børnene på Putins losseplads 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Production company DK/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Production company DK/Dokumentarfilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Production company DK/Dokumentarfilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Production company DK/Dokumentarfilm
Kongens foged 2012 Production company
Det gode liv 2011 Production company DK/Dokumentarfilm
Ballroom dancer 2011 Production company DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Production company DK/Dokumentarfilm
Hjemmefronten - fjenden bag hækken 2010 Production company DK/Dokumentarfilm
Fever 2010 Production company DK/Dokumentarfilm
Cairo skrald 2009 Production company DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 0 Production company

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention 2015 Podgorica, Underhill Int. Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Food Smart Cities prisen 2016 Torino, Cinemambiente 2016 BUGS
Speciel Jury Pris Internationel Dokumentar 2015 Hot Springs Documentary Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Ungdoms Jury Prisen 2015 Nuremberg, International Human Rights Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Hovedpris - Dokumentarfilm 2015 Miskolc, James CineFest International Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Berlins Favorit Pris 2015 Berlin Favourites Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Bedste Dokumentar 2015 Copenhagen TV Festival 2015 Ekstra Bladet: uden for citat
Det estoniske folks pris 2015 Anthropology Film Festival Pärnu 2015 Børnene på Putins losseplads
Best Documentary Award 2015 Valletta Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Best Documentary Award 2015 Valetta Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Best Cinematography 2015 Gdansk DocFilm Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Small Mirror of Art DocFest 2015 Moscow, Andrey Tarkovsky International Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Adward Club 418 Mirror of Art DocFest 2015 Moscow, Andrey Tarkovsky International Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Audience Award 2015 Bremen, Favourites Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Best International Feature Award 2015 Auckland, Documentary Edge Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Millenium Award for Bedste dokumentarfilm 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Mention 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
VIKTOR Main Competition International Doc 2015 München Documentary Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Mention 2015 Brussels One World International Human Rights Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
2nd Prize for Best Documentary 2015 Madrid, Documenta Madrid 2015 Børnene på Putins losseplads
Nicholas School Environmental Award 2015 Durham, Full Frame 2015 Så meget godt i vente
Juryens pris for bedste internationale dokumentar 2015 Oslo EuroDoc Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Omtale, Internationale Jury 2015 ZagrebDox 2015 Børnene på Putins losseplads
Ungdoms Juryens Pris 2015 Geneve, Forum on Human Rights 2015 Børnene på Putins losseplads
Grand Prix 2015 Ile de France, FIFE, Environmental Film Festival 2015 Så meget godt i vente
Best Documentary Price 2015 Trieste Film Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Grand Prix 2014 Moscow, ArtDocFest 2014 Børnene på Putins losseplads
Special Jury Award 2014 Amsterdam, IDFA 2014 Børnene på Putins losseplads
Special Jury Mention 2014 Yangon, Human Rights Film Festival 2014 Ai Weiwei The Fake Case
Bedste dokumentarfilm 2014 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2014 Ai Weiwei The Fake Case
Politikens Puplikumspris 2012 CPH:DOX 2012 mors kamp for et normalt liv
Bedste nordiske dokumentarfilm 2012 Oulu Nordisk Panorama 2012 Ballroom dancer
Innovation Award 2012 Rhode Island Int. Film Festival 2012 Ballroom dancer
Special Mention 2012 Warszawa, Against Gravity 2012 Ballroom dancer
Special Jury Mention 2012 New York Tribeca Film Festival 2012 Ballroom dancer
Doc Alliance Award 2011 CPH:DOX 2011 gode liv
Best Documentary Award 2011 Karlovy Vary International Film Festival 2011 gode liv
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.