enda

Dansk Astra Film Co

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Republikaneren 1923 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Timeglasset 1922 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Munkens Fristelser 1921 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hendes Fortid 1921 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lykkeper 1920 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dømmer ikke 1920 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En Aftenscene 1920 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Samvittighedskvaler 1920 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Scenens Børn 1920 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bajadser 1919 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skæbnesvangre Vildfarelser 1918 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hævneren 1918 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.