enda

Dansk Røde Kors

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Den sidste lejr 1985 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Udfordringen - Røde Kors-delegaten i arbejde 1984 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sundhedens gave - Mor/barn klinikker i Malawi 1981 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
De overlevede - Kampucheanske flygtninge i Thailand 1980 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Før det er for sent 1977 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hvis det nu var her 1976 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kalembe Lembe 1972 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Røde kors i Vietnam 1967 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Congo 1966 1966 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Røde Kors - over alle grænser 1964 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Danmark hjælper Ungarn 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
I går, i dag og i morgen 1955 Rekvirent DK/Kort fiktion
Første hjælp ved krigsskader 1953 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Du kan hjælpe 1952 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
24.000.000.000.000 1951 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Livredning 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
[Bombningen af Warshawa] 1946 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.