enda

Dansk Vandrelaug

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
God tur 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Bort fra hovedvejen 1953 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Indvielse af Blokhus Vandrehjem 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bort fra Byen 1944 Produktionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Vi vandrer 1941 Producent DK/Dokumentarfilm
Op og ud paa Travetur 1938 Producent DK/Dokumentarfilm
Italien 1938 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Vandrerliv 1937 Producent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.