enda

Danske Dramatikere

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Cold Case Hammarskjöld 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kanin 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Doel 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lila 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sange i solen 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skyggebokser 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Thorn 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Halvmand 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Født til filmen 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mellem himmel & helvede 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lille Inger Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best Documentary Award 2019 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2019 Cold Case Hammarskjöld
Camera Justitia Award 2019 Haag, Amnesty Int. Movies that Matter Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
Best Director 2019 Prague, One World Human Rights Film Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
World Cinema Documentary Directing Award 2019 Sundance Film Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.